La Comissió de Manteniment us vol informar de les actuacions que portem fetes aquest curs a petició de l’Escola.

Cilindres de fusta: Els cilindres de les plataformes perforades sovint es trenquen i l’escola ens demana tallar-los tornar-ne a tallar, amb diferents mesures.

Rellotges: A petició de l’Escola hem penjat un rellotge al menjador que permet que els infants puguin veure l’hora des de qualsevol punt de l’espai. En altres ocasions hem arreglat altres rellotges que no funcionaven amb precisió.

Maons de fusta: Els maons que els infants utilitzen a les plataformes perforades no arriben ben encolats de fàbrica i sovint es desmunten. L’Escola ens demana periòdicament que els arrelgem. Els retirem les grapes perquè els infants no es facin mal i millorem l’encolat deixant-los tota una nit amb serjants perquè quedin ben forts.

Figures d’animals de plàstic: Algunes figuretes d’animals que ens arriben lesionades les intentem arreglar de diverses maneres: amb silicona calenta, amb pega de la forta, escalfant el plàstic amb foc, etc. Però, tot i els esforços, algunes acaben amb menys potes o ales que la resta de la seva espècie.

Titelles i nines: sovint ens arriben titelles per reparar: descosides, sense braços, sense nas… En aquests casos el que fem és endur-nos-les a casa per arreglar-les i tornar-les a portar a l’Escola al més aviat possible perquè els infants les puguin tornar a gaudir. Algunes ens han anat visitant periòdicament.

Porta de la terrasseta: La porta de fusta que connecta la terrasseta del menjador amb el passadís que va als mòduls ha necessitat una reparació urgent perquè la fusta, sense el tractament adequat, no ha resistit l’intempèrie. Hem encolat i cargolat la porta tant com hem pogut i l’hem fixada amb serjants, tot un cap de setmana. Aquesta acció l’hem repetida dos cops més perquè la comissió només compta amb tres serjants i hi havia més d’un llistó malmès.

Taula de pícnic: Una de les tauletes de pícnic del pati estava molt trencada. L’hem arreglat posant-li una peça de ferro a la part més malmesa, encolant-la i cargolant alguna altra de les parts. Si us fixeu, veureu que ha quedat com nova.

Terrari: El terrari estava totalment desenganxat i l’hem ensiliconat perquè quedi ben ferm i pogués resistir els jocs dels infants.

Els membres de la Comissió seguim, amb les eines preparades, a l’espera de noves demandes!

X