Des de la coral d’adults de l’escola Entença ens agradaria convidar-vos a totes i a tots a venir a conèixer-la.

Pels que canteu a la dutxa, pels qui sempre heu tingut una assignatura pendent amb la música, pels que teniu ganes de conèixer i relacionar-vos amb altres famílies de l’escola, pels que necessiteu un dia per vosaltres, pels que teniu vergonya i mai us veuríeu capaços de cantar davant d’altres, pels que busqueu nous espais de relacions socials i pels que teniu inquietuds artístiques i no acabeu de trobar la manera de desenvolupar-les.

A tots vosaltres i a tothom qui tingui curiositat us convidem a venir un dimarts a les 19:15h a conèixer-nos al menjador de l’escola.

Veniu a fer una prova gratuïta! Començarem el dia 1 d’octubre i ens anirem coneixent tots a poc a poc. Necessitem la vostra veu per fer créixer aquesta petita família.

Us esperem!