Iniciem un nou curs i la Comissió de Menjador, Acollides i Casal comença amb tots els canvis que us expliquem a continuació:

NOU FORMAT DE LA COMISSIÓ

La Comissió de Menjador, Acollides i Casal engega un nou format de treball, suggerit per l’equip directiu de l’Escola i consensuat amb els actuals membres de la Comissió i els membres de la Junta de l’AFI. Aquest nou format ampliarà la base de famílies de l’AFI que formen part de la Comissió. Les tasques de la Comissió es distribueixen ara en tres àrees de treball (NUTRICIÓ, ACOMPANYANTS i ECONOMIA), formades per equips de participació de 4 persones (aquest format facilita la feina i permet tenir més cura dels membres participants). Cada àrea compta amb una vocal que, en un inici, serà algun dels membres actuals de la Comissió.
Les vocals assistiran a les reunions de la Comissió Mixta, que com a novetat aquest any seran trimestrals. A la Comissió Mixta hi participen l’equip directiu de l’escola, els proveïdors (CET10 i Natural Cuina), un representant de la Junta, un representant de les famílies del Consell Escolar i famílies de l’AFI.

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ

Totes les famílies de la comunitat que vulguin participar de manera voluntària i que puguin dedicar part del seu temps a la Comissió són benvingudes.

Als equips de participació serà important tenir-hi membres especialitzats, amb perfils de coneixements. Per acabar de formar-los, es necessiten persones voluntàries i especialistes, sobretot en temes de nutrició i d’economia. També falta una vocal d’economia que, com hem explicat, hauria de participar en les reunions mixtes. Si hi hagués moltes voluntàries es faria una selecció tècnica tenint en compte els perfils i la capacitat de participació. La participació activa és important perquè la feina es pugui repartir de manera equilibrada entre els membres de l’equip de participació.

FUNCIONS DELS EQUIPS DE PARTICIPACIÓ

1. NUTRICIÓ:

● Control i revisió de menús (espai migdia i casal)
● Creació del Doc Base Nutricional i Línia de Menú Escola Entença
● Seguretat alimentària / control neteja / Material office
● Gestió d’incidències, Feedback menjador i correus famílies, escola, proveïdors…
● Projecte pedagògic de migdia: què mengen, com ho mengen, etc…
● Reunions internes de seguiment dels temes
● Comunicacions periòdiques per Newsletter

2. ACOMPANYANTS:

● Gestió incidències i correus famílies, escola, proveïdors…
● Casal i Acollides (reunions informatives, coordinar amb CET10 activitats, espais, material, etc.)
● Gestió i seguiment d’acompanyants
● Reunions amb l’equip de migdia/ coordinadora
● Reunions internes de seguiment dels temes
● Comunicacions periòdiques per Newsletter

3. ECONOMIA

● Control econòmic i subvencions
● Gestió incidències i correus famílies, escola, proveïdors…
● Casal (temes econòmics com subvencions)
● Realització contracte i seguiment (control de la ràtio,…)
● Reunions internes de seguiment dels temes
● Comunicacions periòdiques per la Newsletter.

PREUS ACOLLIDES

Us compartim els preus de les acollides d’aquest any:

El preu mensual de menjador surt del preu mig resultant del càlcul del número de dies lectius de tot el curs (inclosos els dies de jornada intensiva) pels 6,20€ i entre els 10 mesos lectius. Totes aquelles famílies que no vau fer ús del menjador els dies de jornada intensiva heu de posar-vos en contacte amb CET10. Els imports a retornar de gener fins a juny es faran efectius durant el proper mes d’octubre.

RECORDATORI: En cas de no utilitzar el menjador, heu d’avisar CET10, perquè ho tinguin en compte a l’hora de fer el càlcul mig mensual. També si és durant la jornada intensiva.

CONTROL DE MENJADOR

L’any passat vam iniciar el projecte de “control del menjador” amb l’ajut d’un grup de famílies voluntàries que acostumen a dinar a l’escola. La idea és aprofitar que algunes famílies poden compartir aquesta estona amb els seus infants per convertir-les en “els nostres ulls”. Aquestes famílies ens traslladen periòdicament les seves impressions al voltant de diferents aspectes importants com és el dinar, l’acompanyament o la neteja. El traspàs d’informació es fa a través d’un formulari compartit al Drive que van emplenant amb les seves observacions.

Si teniu qualsevol dubte i/o us agradaria col·laborar amb nosaltres d’aquesta manera escriviu-nos a: comissio-menjador-acollides-entenca@googlegroups.com

REUNIÓ INFORMATIVA DE LES FAMÍLIES DE P3

Properament es convocarà una reunió informativa amb CET10 i Natural Cuina dirigida a les noves famílies de P3. Us mantindrem informades.

Bon inici de curs!

X