Després de donar-hi algunes voltes i veure quins espais queden més necessitats de verd en aquesta nova distribució de l’escola, des de la Comissió de Jardineria s’ha dissenyat una activitat familiar per a la festa del proper dilluns 28 d’octubre.

L’objectiu serà construir entre totes un jardí vertical on hi plantarem els esqueixos que els infants van recollir a finals de curs i que heu estat cuidant aquests mesos. Bé, les persones de la comissió estan convençudes que almenys ho heu intentat i no tenen intenció de passar llista, tranquils! També pot ser una bona ocasió perquè aquells que no hi vau poder ser, us sumeu a la plantada. Llegiu, llegiu:

L’espai triat per al nostre jardí vertical és el pati de primària on aprofitarem la reixa per posar-hi diversos testos aprofitant que és ben llarga. Només caldrà que el dia de la festa dugueu el vostre esqueix perquè cada infant pugui plantar-lo en un nou test i que continuï creixent amb la cura de tots. En cas que no tingueu aquell esqueix que vau recollir, podeu dur-ne d’una altra planta, i si no en teniu cap, podeu confiar que també en tindrem alguns de reserva. Per això seran benvinguts esqueixos extres que vulgueu donar les famílies que en tingueu per casa 😉

Eps! A més de les plantes necessitarem recollir ampolles de plàstic d’1,5 litres, així que aneu separant-les, per favor, per dur-les el dijous 24 a l’escola.

La resta de materials es posaran des de la comissió i només faltareu vosaltres per poder sumar, entre tots, una mica més de verd en aquest espai compartit que és la Comunitat Entença.

Estem impacients per començar la plantada!
Si teniu dubtes o voleu contactar amb la Comissió de Jardineria, els podeu escriure a comissio-jardineria@googlegroups.com

Per cert, la preciosa imatge de acompanya sempre els textos de la comissió es una il·lustració feta per la Maria Paola Piscitelli (mare de 1r i membre de la Comissió de Jardineria). La teniu a continuació en bona qualitat.

X