Aquests dies la Comissió de Manteniment ha estat molt entretinguda resolent algunes tasques pendents i comprant el material necessari per dur a terme les diferents actuacions que es duen a terme al llarg del curs.

Els darrers dies els membres de la comissió s’han dedicat a retirar la caixa de fusta del menjador per poder tenir-hi accés als controls del projector de dins. També han arreglat una figura del bestiari, a la qual se li havia caigut el cap, i han cosit unes nines. L’escola els va demanar ajuda per fixar tres prestatgeries dels ambients de primària a la paret i, aprofitant material sobrant, es van aconseguir fixar amb unes “L”.

Actualment, encara els hi queden algunes actuacions pendents:

  • Diversos maons per encolar
  • Una figura de drac de tres caps del bestiari per encolar
  • Una lupa de fusta per encolar.
  • La fixació ganxos a la paret per penjar el cap del nostre Drac de Foc

Se’ls gira feina! Però compten amb una nova incorporació a la comissió i, per tant, amb dues mans més per poder tirar endavant.

Perquè la Comissió de Manteniment rutlli i es puguin dur a terme totes les actuacions plantejades per l’Escola s’ha hagut d’anar de compres i el passat 5 de novembre va arribar la comanda:

Per acabar, la Comissió de Manteniment vol agrair la donació d’una escala de quatre esglaons per part d’una família de la comunitat, amb ella es podran dur a terme aquelles actuacions de més alçada. Moltíssimes gràcies, família!

X