Aquesta setmana la Comissió de Manteniment ha fet diverses intervencions, entre d’altres, la reparació de la taula de llums del passadís de P4. Perquè funcionés li han canviat un component de l’alimentador que no feia bé la connexió. Aquesta feina es va haver de fer al taller d’un dels membres de la comissió perquè calia tallar, pelar i enganxar-hi un cable.

També han col.locat unes llums solars, a petició de la Comissió d’Extraescolars, per tal d’evitar incidents. La zona de la terrasseta del menjador i la zona de pícnic del costat del gimnàs gimnàs són zones força fosques i fa poc un infant va ensopegar i es va donar un fort cop a la cara que va precisar d’atenció mèdica.

S’ha optat per llums solars perquè són de fàcil instal·lació i perquè no precisen connexió elèctrica, a més de ser energia renovable. Les llums tenen un angle d’il·luminació de 270º i una funció de detecció de moviment de 120º. Com podeu veure a les fotos i en el video il·luminen a la perfecció:

Per acabar, aquesta setmana tan intensa, han arreglat també el marc d’un quadre que s’havia desmuntat.

X