El dimecres dia 15 de gener a les 17h hi ha convocada una reunió de les famílies de l’escola Entença amb BioHabita, que és l’empresa contractada pel Consorci d’Educació de Barcelona que va fer les medicions dels camps elèctrics i electromagnètics per la proximitat a la subestació elèctrica.

Aquesta reunió la va demanar la Comissió d’Ubicació al Consorci per tal de resoldre dubtes a les noves famílies de P3 i a la resta de famílies que encara tinguin alguna pregunta sobre el tema de la subestació elèctrica i les radiacions. 

En acabar la trobada amb BioHabita, la Comissió d’Ubicació explicarà els temes que darrerament estan treballant i tot seguit s’hi dedicarà una estona a les preguntes i propostes que hi puguin haver. 

Aquí podeu veure el full de ruta de la feina de la comissió que no vàrem poder compartir a la darrera assemblea.

Us hi esperem a totes!

Podeu sol·licitar el servei de canguratge a l’Alba (acanelles@cet10.com).