El 23 de gener de 2020 a les 17:30h tindrà lloc el segon taller de participació i convivència de la comunitat Entença. En aquest segon taller treballarem dinàmiques de grup partint de la feina desenvolupada al primer taller. La sessió tindrà dues parts: la primera tractarà sobre les diverses formes de generar participació i maneres d’implicació en la comunitat amb exemples concrets. La segona part es centrarà en les necessitats i propostes de formació per a configurar la futura Comissió de Convivència.

Animeu-vos a participar d’aquest camí compartit que engeguem com a comunitat! És un espai on és important que ens puguem escoltar les diferents veus que conformen la diversitat d’Entença. Si no vau poder participar del primer taller, no deixeu passar aquesta nova oportunitat! Les qui vau poder assistir-hi podeu repetir sense problema.

Recordeu que prèviament heu d’enviar un correu electrònic a afiescolaentenca@gmail.com. El servei de canguratge podeu demanar-lo a través de l’Alba: acanelles@cet10.com.

X