Els capgrosaires aquesta setmana han estat reparant el nostre Drac de Foc i us volen informar que el proper dissabte 8 de febrer hi ha prevista la participació del Drac conjuntament amb la Batucada conjunta amb l’escola Mallorca -les estupendíssimes Band Tukades- a les festes de Santa Eulàlia!

La trobada comença a la plaça dels Àngels, al costat del MACBA. A partir de les 10h, hi haurà la plantada de gegantons de diverses escoles i el nostre Drac de Foc. I a les 11h començarà la cercavila. Hi ha previsió d’oferir un petit esmorzar per part de l’entitat organitzadora (a partir de les 9.30 a la mateixa plaça dels Àngels). Avís a navegants: el piscolabis no és que diguéssim healthy… vaja, sucs i magdalenes, com a la presentació del Ninot de l’Eixample.

Aquí algunes fotos del Drac de Foc reparat. Esperen tenir-lo enllestit i envernissat de cara a Santa Eulàlia i ens avancen que potser hi ha algun canvi en l’estructura que dona suport al cos.

La cercavila seguirà el recorregut següent: Plaça dels Àngels / Elisabets – Bon Succés / Rambles (banda dreta) / Creuar Rambles / Rambles (banda dreta) / Ferran / Plaça Sant Jaume.

X