L’AFI de l’escola Entença s’ha afegit al grup de treball d’escoles Eixample Respira, des d’on s’estan organitzant diferents accions, us n’anunciem alguna:

1) Organització de xerrades, com la de “Menys cotxes, més salut” que es va celebrar dilluns 27 de gener l’Escola dels Encants o fa uns mesos a l’escola Auró. Es poden fer xerrades en els centres educatius que ho sol·licitin.

2) Protesta veïnal convocada per Eixample Respira: “Els veïns i les escoles diem prou a la contaminació” el divendres 14 de febrer a les 17:30 a València/Bruc per baixar en rua fins a Aragó/Bruc.

3) L’Escola Sagrada Família (Sardenya 343) ja està fent talls de trànsit cada divendres davant de la seva escola per demanar major seguretat al seu entorn escolar i menys contaminació (foto adjunta). En aquest sentit, ens animen a les diferents escoles a prendre la iniciativa, donant-nos suport i fent-ne difusió. L’objectiu: fer molts talls simultanis davant d’escoles a diferents punts de Barcelona.

4) Des del grup de treball s’està mirant de coordinar una protesta conjunta de totes les escoles. Quan tinguem més informació us informem.

5) A la web de la contaminació a les escoles (www.contaminacio.cat/escoles) s’ha afegit una fitxa individual per cada escola. Podeu accedir-hi fent click al nom de la vostra escola.

X