Des de la Comissió de Festes s’estan organitzant dues propostes per poder gaudir del carnestoltes: 

  • Un taller de confecció disfresses sense estereotips, on cada infant podrà fer-se una màscara, un instrument, un collar, polsera o complement. 
  • Una rúa de carnestoltes, el dia 21 de febrer a la tarda. En sortir de l’Escola anirem cap al recinte de l’Escola Industrial i tornarem un altre cop a l’Escola, on farem un berenar i celebrarem el final de festa.

Durant la setmana del 10 al 14 de febrer porteu tots els materials reciclats que penseu que puguin anar bé per fer les disfresses.  Per exemple, tubs de cartró del paper de cuina o vàter, teles, cabdells de llana, ampolles petites de plàstic, macarrons (o qualsevol altre tipus de pasta amb forat), arròs o cigrons, cartolines, papers de colors, plats rodons de cartró i tot allò que se us acudeixi.

Els materials es recolliran a l’hora d’entrada i sortida dels infants de l’escola. Per P5 i 1r hi hauran unes caixes de cartró al costat de l’office i les de P3 i P4 seran a les columnes de l’entrada.

Els dies 17, 18, 19 i 20 febrer a la tarda es farà el taller al menjador de l’escola. Abans, però, els infants podran berenar des de les 16.20 a la terrasseta. 

Per poder gaudir dels preparatius i de la festa totes juntes, la Comissió de Festes fa un CRIDA a famílies voluntàries que puguin ajudar en diferents tasques:

  • Pels tallers que es faran la setmana del 17 al 20 de febrer es necessiten persones pel muntatge i desmuntatge dels tallers i per l’acompanyament en les diferents propostes.  
  • Pel dia 21 es necessiten persones que ajudin a organitzar el berenar de després de la rua. Concretament, es necessita, com a mínim, una persona voluntària de cada ambient (si en són més encara millor!), ja es vol organitzar un berenar comunitari i cada ambient serà l’encarregat de portar un aliment o una beguda .

La Comissió de Festes està molt il·lusionada i segura que serà un carnestoltes especial per tota la comunitat. Us hi esperem a totes i a tots!

X