Us expliquem la situació actual de l’Equip de Treball de Nutrició. L’any passat, en formar els dos equips de treball, es va decidir obrir la Comissió a les famílies voluntàries que volguessin formar-ne part i col·laborar en les tasques diàries. Fa un temps, novament, es va fer una altra crida per convidar les famílies interessades a formar part de la comissió, especialment per col·laborar en el Grup de Nutrició, però no va haver-hi sort i el grup segueix sense persones voluntàries.

A causa del volum de treball, de la voluntat de definir el model de participació i de la necessitat de treballar en l’elaboració del marc nutricional amb caràcter d’urgència, la Comissió demana un cop més voluntàries. Només cal que hi poseu ganes i una mica de temps. De moment, només hi ha tres les persones a l’Equip de Treball de Nutrició, com veieu, es necessiten urgentment més mans! 

Gràcies (de bestreta) per voler participar-hi! La Comissió de Menjador, Acollides i Casal compta amb tu!