Davant del canvi d’ubicació el curs vinent al recinte de La Model, un grup de treball de la nostra escola ha començat a establir vincles més estrets amb les escoles que es troben al carrer Entença. En aquesta línia, un tema que preocupa és l’efecte que pot tenir sobre els infants la contaminació generada per l’elevat volum de circulació que presenta aquesta via.

Per fer front a aquest problema, l’Escola Bressol Àgora i les escoles Entença, Joan Miró i Xirinacs, s’ha decidit presentar de forma coordinada una proposta en els pressupostos participatius de l’Ajuntament, per sol·licitar la reducció d’un carril de circulació al carrer Entença, per tal d’afavorir la disminució de la contaminació just al costat d’aquestes escoles.

En aquests moments una família d’Entença especialista en urbanisme participa elaborant la proposta tècnica, juntament amb altres persones tècniques de Joan Miró i Xirinacs, i ens la presentaran a totes les famílies el 18 de març a l’escola Joan Miró. Prèviament a la presentació de la proposta, hi haurà una xerrada sobre contaminació impartida per un dels cofundadors d’Eixample Respira.

Us esperem a totes el dia 18 de març (dimecres) a les 18.00 a l’escola Joan Miró.

Us recordem que l’escola Joan Miró cada 15 dies fa un tall de circulació del carrer Entença just davant de la seva escola, i que aquest divendres 13 és la propera convocatòria.

X