Tens ganes d’implicar-te més en les activitats de la comunitat Entença i no saps per on començar? 

Vols comprovar com pot arribar a ser d’enriquidor el treball en equip?

Vols posar el teu granet de sorra particular al bon funcionament d’un dels serveis fonamentals de l’escola gestionat per l’AFI?

La comissió de menjador, acollides i casal necessita caps i mans i, segurament, aquest és un dels llocs de la comunitat Entença on et sentiràs més útil. El servei de menjador és una necessitat vital de la comunitat i hi ha implicats tots els sectors que la componen: Equip directiu, AFI, Consell Escolar i els nostres dos proveïdors: CET10 i Roca González. 

Si vols sentir bategar de prop el cor de la comunitat, no hi donis més voltes. Apunta’t a menjador.

En concret, calen mans per: 

  • Millorar i agilitzar la gestió justament a l’hora de col·laborar amb els proveïdors i supervisar que es compleixin tots els compromisos que hi ha fixats al contracte:
    • Es fan reunions periòdiques amb el coordinador de l’espai migdia i altres representants de CET10.
    • Es fa un seguiment pràcticament diari dels menús i les possibles incidències.
    • I el curs que ve es voldria continuar (si les circumstàncies ho permeten) fent observacions per part de membres de la comissió de les activitats de l’espai migdia, tant de menjador com de pati. 
  • Millorar l’atenció i la resposta a les famílies que plantegen dubtes, fan propostes, observen punts a tenir en compte. Volem arribar a tothom, aconseguir consensos i millorar tot el que calgui. 
  • Definició del procés de creació del document marc “Base nutricional i línia de menú Escola Entença”.

Per continuar treballant i millorar tot això, calen més persones amb empenta, afecte per l’escola i una certa disponibilitat. I a Entença n’hi ha, segur, perquè la convivència amb vosaltres ens ho ha demostrat.

Si t’agrada la gestió i t’interessa vetllar per la qualitat del servei que reben els infants d’Entença, escriu a la comissió de menjador. Tothom hi és benvingut! 

comissio-menjador-acollides-entenca@googlegroups.com