Gràcies a la feina que s’ha estat fent des de la Comissió de Nova Ubicació els darrers mesos, al Plenari del districte de dijous passat, tots els grups de l’oposició van elevar un prec al regidor de districte demanant que desestimi Paula Montal i que s’avingui a realitzar els ajustos necessaris perquè la nostra escola i l’escola Xirinacs s’ubiquin a la Model. Aquí trobareu la nota de premsa on explica els detalls del prec.

Tot i que el prec no ha estat acceptat, per primera vegada, la resposta de l’Ajuntament no ha estat una defensa rotunda a Paula Montal i ha obert la porta a explorar alternatives amb els grups de l’oposició. Així va quedar patent en la piulada que Districte va llançar sobre la qüestió just després del Plenari. A més, Betevé ha recollit els passos que hem estat fent en aquesta peça.

Després que al juliol en el Consell Escolar Municipal de l’Eixample el regidor Jordi Martí digués que la proposta de Paula Montal era ferma i inamovible, des de la comissió es valora positivament el canvi d’actitud de Districte i s’interpreta com un pas en la bona direcció.