La Comissió de Festes ha estat trencant-se el cap pensant com poder seguir fent comunitat, aportar una mica d’alegria i saltar les barreres imposades per la situació que estem vivint. Som una gran comunitat i un virus no ens aturarà!

Aquí teniu dues propostes pensades per la comissió: 

Benvinguda a les noves famílies

Recordeu com van ser els primers dies de P3 a l’escola, quan no hi havia la pandèmia? Aquella sensació de poder compartir amb els vostres fills i filles una estona amb ells a l’ambient? Poder dinar al menjador al seu costat? Preparar la fruita i poder veure com els agrada el que has preparat? Tantes coses que vam poder viure i veure! 

Hem pensat que seria bonic poder fer arribar totes aquestes vivències i sensacions a les noves famílies, que donades les circumstàncies, no han pogut viure l’escola de la mateixa manera. Què és per tu l’Escola Entença? Com et sents la comunitat? Com vas viure l’adaptació del teu fill o filla? Pensem en totes les coses que seria bonic transmetre a les noves famílies; facilitem-los, entre totes, l’entrada a l’escola a través de les nostres vivències. 

Per fer realitat aquesta idea la Comissió de Festes proposa a les famílies que vulguin participar escriure una carta o fer un dibuix que, posteriorment, es farà arribar a una nova família. A l’entrada de l’escola hi haurà unes bústies per deixar les aportacions, quan el material hagi passat la quarantena, es repartirà a les noves famílies. 

Entença fa mercat, Entença fa Nadal, Xmas Market

Comencem a veure com es guarneix la ciutat amb les llums de Nadal. Uns celebraran Nadal, altres el solstici d’hivern i, altres, potser, tindran una excusa per reunir-se amb els qui estimen. Per la Comissió de Festes s’apropa l’oportunitat de donar suport a totes aquelles persones creatives de la comunitat i de promoure el consum responsable i de proximitat. És per això que comencem els preparatius del mercat de Nadal de l’Escola Entença!

Moltes de vosaltres ja vau viure el Xmas Market que va organitzar la comissió el curs passat, així que ja sabeu del que estem parlant. Pels qui no, us expliquem que aquest mercat va néixer amb l’esperit de promoure totes aquelles idees i productes que es creen dins la nostra pròpia comunitat. Aquesta edició serà igual de bonica que l’anterior, però tindrà un format diferent, ja que serà virtual: s’organitzarà un espai virtual on trobar tots els productes que ofereix la nostra comunitat. Aquest any, més que mai, ajudem entre totes a tirar endavant aquells projectes que, tenint tan a prop, de vegades ni tan sols sabem que existeixen. Així que ja ho saps! Si ets una persona creativa, emprenedora, tens productes que vols oferir i et ve de gust, posa’t en contacte amb la comissió per tal de participar en el mercat! comissio-festes-entenca@googlegroups.com