Aviat us presentarem amb detall com s’ha format la Comissió de Convivència i els objectius de cadascuna de les seves àrees, entre les quals hi ha l’Àrea de Transformació del conflicte. El tret inicial de les diferents actuacions que es duran a terme des d’aquesta àrea és la xerrada que us presentem a continuació, organitzada conjuntament amb la Comissió de Formació.

A la xerrada “Com ens relacionem amb el conflicte?, marc comú i eines per l’acompanyament” a càrrec de la cooperativa “Fil a l’agulla” es parlarà de la nostra mirada vers el conflicte i de les eines que tenim per a acompanyar-lo, amb l’objectiu de poder establir una base i un llenguatge compartits sobre aquesta temàtica clau en les nostres relacions quotidianes i en les dels nostres infants.

Necessitem que la participació sigui alta perquè els que s’hi construeixi sigui realment significatiu per a la comunitat. Sabem que les dates són complicades però no hi ha hagut marge per encabir-la en un altre moment. No us la perdeu i aprofiteu l’oportunitat de poder participar-hi activament!

Dia i hora de la xerrada: Dimecres 16 de desembre a les 17:30 h. Cal que us inscriviu abans d’aquest divendres tot enviant un correu a: comissio.formacio.entenca@gmail.com

La il·lustració del cartell ha estat creada per la Dana Jasovich (mare de l’escola). Gràcies, Dana!