Ei, famílies! La Comissió Reivindicativa torna. I molt canviada! A causa de la gran quantitat de temes a tractar la comissió s’ha reorganitzat i ara funciona mitjançant grups de treball. En aquest moment integren la comissió els següents grups:

  • Grup de treball de la jornada continuada: Un grup de voluntàries està fent els primers passos per recollir tota la informació per poder transmetre-la. Treballen per adherir-se a la plataforma de la jornada continuada.
  • Grup de treball de suport a les famílies en situació de vulnerabilitat de l’escola: Aquest grup té com a objectius:
    • definir l’articulació i la finalitat d’una xarxa de suport a dins de l’AFI
    • definir les accions a dur a terme i l’àmbit d’aplicació (per exemple, es considera la possibilitat de col·laborar amb altres entitats del barri)
    • definir qui i com es podrà accedir als recursos tot assegurant la confidencialitat
  • Grup de treball per una escola pública de qualitat: Som escola pública i hem de lluitar perquè aquesta sigui de la millor qualitat possible; hem avançat molt i no podem perdre allò que hem aconseguit fins ara i hem de millorar encara més. Per això, aquest grup de treball treballa conjuntament amb la Xarxa d’Ampes de l’Esquerra de l’Eixample, la Marea Groga i l’AFFAC, entre d’altres. Ara per ara, bona part de l’esforç se centra en la millora ambiental dels nostres espais, com ja sabeu, formem part d’Eixample Respira, un moviment molt actiu que ens necessita. L’objectiu és aconseguir que els nostres infants tinguin espais ambientals adients!

Aquest son els tres grups que conformen actualment la Comissió Reivindicativa i us necessitem! Sense la vostra ajuda no serà possible arribar a tot, per això, fem una crida a què formeu part de la comissió.

Urgeixen mans al grup d’Eixample Respira. Es necessiten persones que vulguin formar-ne part i que s’engresquin a lluitar per uns espais menys contaminants i més amables amb tothom, on el cotxe perdi pes i les persones passin davant.si esteu interessats envieu un correu al grup: comissio-reivindicativa@googlegroups.com

Us hi esperem!!!