L’última setmana del primer trimestre, la Comissió de Menjador i l’Alba es van tornar a posar d’acord per fer-vos arribar fotografies del menú. Veieu primer el que els nostres infants van menjar el dimarts 15 de desembre

Dels menús vegà i vegetarià: Estofat de tofu amb verduretes (tomàquet, ceba, mongeta tendra i pastanaga)

Del menú basal: Estofat de gall dindi amb tomàquet, ceba, mongeta tendra i pastanaga. Amb una llesca de pa integral, per infant.

Seguim amb els plats del dimecres 16 de desembre.

Arròs a la milanesa vegetal (amb tomàquet, ceba, all, pebrot i formatge), de primer:

i lluç al forn amb enciam i pastanaga, de segon:

Aquí teniu una fotografia de l’amanida d’acompanyament del segon plat:

Us podeu adreçar directament a CET10 per consultar qualsevol cosa relacionada amb l’espai de migdia, tot escrivint un correu a l’Alba Canelles (coordinadora): acanelles@cet10.com, poseu també en còpia a la comissió, si us plau: comissio-menjador-acollides-entenca@googlegroups.com.