El grup de treball d’Eixample Respira i la Comissió de Festes ens informen que el pròxim dia 12 farem el nostre propi tall de carrer, concretament tallarem el carrer París, entre Viladomat i Comte Urgell!

Aquesta decisió s’ha fet després d’haver fet el tall conjunt amb l’escola Xirinacs i després de parlar amb el grup d’escoles que conformen Eixample Respira. Tant uns com altres ens han animat a fer el nostre propi tall, ja que els avantatges són múltiples: logísticament, facilita la mobilitat de les famílies; des d’un punt de vista sanitari, ens ajuda a poder cuidar-nos millor i, per últim, però no menys important, podrem fer més pressió en la reivindicació. Com més talls de carrer fem més força farem.

Així que, endavant les atxes! I com no podria ser d’una altra manera, farem un tall a l’estil Entença: el nostre tall serà festiu-reivindicatiu. Aprofitant que la reivindicació coincideix amb el carnestoltes la Comissió Reivindicativa s’ha unit a la Comissió de Festes i, plegades, ens animem a fer una reivindica-rua on ens demanen anar-hi disfressades! La temàtica proposada és la natura i l’aire net, tot i que qualsevol disfressa serà benvinguda. L’objectiu és que puguem celebrar totes juntes el tall/carnestoltes, tot respectant les mesures Covid, com sempre, caldrà portar mascaretes, fer ús de gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat.

Paral·lelament, es farà un mural on hi podrem plasmar com volem que siguin (de nets i polits) els nostres carrers.

Lluitem per l’aire que respirem, per pacificar els carrers i per crear espais més transitables! Som-hi! Hem de ser-hi totes! Us esperem el dia 12 de 16.30 a 17.30 h al carrer París per gaudir de la reivindica-rua!

Us adjuntem el cartell oficial, per si alguna família el vol portar durant el tall del carrer.