La Comissió de Formació ha organitzat una nova xerrada sobre un tema molt important i molt demanat per les famílies de la comunitat. Anna Salvia, psicòloga en educació i salut sexual, ens parlarà de “Com acompanyar la sexualitat dels infants” en una xerrada telemàtica i gratuïta adreçada a les famílies de l’Escola Entença. 

La xerrada telemàtica tindrà lloc el pròxim dia 16 de març de 17.30 h a 19.30 h. Serà obligatori inscriure’s prèviament abans del dia 15 de març, per fer-ho, només caldrà que envieu un correu electrònic a la comissió: comissio.formacio.entenca@gmail.com. La comissió us farà arribar l’enllaç de la xerrada virtual en el correu de resposta a la vostra petició d’inscripció.

Per conèixer millor el projecte de l’Anna Salvia doneu una ullada als recursos que conté la seva web: www.viajealciclomenstrual.com.

Us hi esperem amb moltes ganes!