La proposta per reformar el carrer Entença per reduir el trànsit en els entorns escolars ha estat un dels 20 projectes seleccionats a l’Eixample en el marc dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de Barcelona, que passen a la fase de concreció!!! Fins al 7 de maig es desenvoluparà tècnicament la proposta i passarà a la fase de votació final, en què es decidirà finalment quins projectes s’executaran a cada districte.

La resta de projectes presentats per les comunitats educatives també han rebut els suports suficients per passar a la fase de concreció, podeu consultar-los al portal:

Gràcies a totes les que heu donat suport a la proposta. Us informarem quan s’obri la votació final, del 10 al 20 de juny, perquè la nostra comunitat pugui donar suport a aquest projecte que ajudarà a millorar l’entorn de la nostra propera ubicació.