Quin any! Per la coral de l’Escola Entença també ha estat estrany i hem passat de trobades coralines virtuals a convertir-nos en coral nòmada… hem assajat a cases de famílies, al Teatre Grec, a espais que ens han cedit de manera altruista…i per fi, hem aconseguit trobar un espai més o menys regular fins que puguem tornar a entrar a l’escola: l’auditori de la Model. No és el mateix cantar amb mascareta, però com que res no ens pot aturar, ens hem adaptat i fins i tot hem tingut noves participants molt motivades!

Així que ara que s’apropa el final d’aquest curs, que vam començar amb tanta incertesa, la coral us vol regalar un concert: 

El dissabte 19 de juny a les 12:30h omplirem de música el pati-claustre de la model, per començar a donar la nota en aquest espai on molt aviat també formarem part com a comunitat.

Formulari d’inscripció

Ubicació