El divendres passat, la Comissió de Manteniment (i totes les persones que passaven per allà i que no van poder escapar) va realitzar una operació complexa i mai abans realitzada a l’escola Entença: un trasplantament de cor i fulla! El cor en qüestió no era un cor qualsevol sinó un cor de proporcions considerables! Aquest trasplantament, únic al món, es va dur a terme com a única opció de salvar la vida del mateix cor.  L’equip es va preparar a consciència i abans de fer aquest tractament experimental va practicar amb altres òrgans com ara troncs i bancs de fusta. Finalment, amb coratge i determinació va procedir al trasplantament que va estar tot un èxit

El cor, un cop recuperat del difícil procediment, ens va fer saber que està content amb la seva nova ubicació al pati de l’escola i agraeix tenir sostre a sobre seu. També ens va dir que tenia moltes ganes que arribés dilluns per tenir infants que l’omplissin un altra vegada.

Us deixem el reportatge fotogràfic de tot el procés!