Des de la Comissió de menjador, acollides, casal i extraescolars us volem demanar l’opinió que teniu sobre diferents aspectes de la gestió i funcionament de CET10.

Només us implicarà uns minuts i ens ajudarà a seguir trobant punts de millora i/o mantenir el que ja funciona bé. 

L’enquesta estarà activa des d’avui dimarts 8 de març fins al proper 15 de març. 
Recordeu-vos que quan vulgueu adreçar-vos directament a CET10 per a qualsevol cosa relacionada amb l’Espai Migdia, ho podeu fer a través de la coordinadora Alba Canelles (acanelles@cet10.com), i us demanem que poseu en còpia la Comissió, si us plau, per poder fer el seguiment (comissio-menjador-acollides-entenca@googlegroups.com). Per a qualsevol cosa relacionada amb Extraescolars, si us plau contacteu amb el Marc Agudo (magudo@cet10.com) i us demanem que poseu en còpia a la Comissió d’Extraescolars, per poder fer el seguiment (extraescolars.entenca@gmail.com).