Si t’agrada sortir a passejar els caps de setmana, si t’agrada la natura, però et fa mandra buscar excursions adequades per tota la família, estàs de sort. La colla excursionista Entença s’ha posat en marxa per fer-te la vida més fàcil i sobretot perquè gaudir de la natura i de la companyia de famílies com la teva, sigui un plaer.

La colla excursionista proposarà sortides aptes per tots els públics cada dos mesos aproximadament. El funcionament és molt fàcil. Farem arribar la informació de l’excursió amb 2-3 setmanes d’antelació. Qui hi tingui interès s’apuntarà a un grup de WhatsApp específic de l’excursió, on s’aniran donant totes les informacions necessàries. Una vegada s’hagi realitzat la sortida, el grup de whatsapp s’eliminarà i quan s’enviï la informació de la següent sortida, es crearà un nou grup de whatsapp amb totes les persones interessades en la següent.

Obre l’agenda i reserva’t el 22 de maig! Farem la primera sortida i serà una ruta circular de Vallgorguina a Onzinelles. La ruta sencera dura 1 hora i 40 minuts, però qui es cansi abans, no cal que la faci sencera.

Hi haurà la possibilitat de quedar:

  • A l’escola per sortir en cotxe (52 minuts)
  • I també un punt de trobada a Vallgorguina mateix on es pot arribar 
    • en cotxe 
    • o en transport públic (46 minuts en el tren R2 de Rodalies fins a Sant Celoni + 17 minuts al bus 565 fins a Vallgorguina).

A caminar i a gaudir en família de la natura. Us hi esperem!