Benvolgudes famílies, 

Tal com us havíem informat, divendres passat vàrem dedicar la tarda a verdificar un segon escocell dels que hi ha a prop de l’escola. Amb l’ajuda d’un grup d’infants que van fer molt bona feina, vam plantar, entre d’altres, romaní, espígol, sàlvia i també algunes margarides de diferents colors. Potser ja les haureu vist i, si no, us animem a apropar-vos als dos escocells que ja hem transformat.  Aquest escocell és el que està situat al costat del semàfor de l’encreuament entre Provença i Entença, a la vorera del davant de l’escola, i el primer està només uns metres més enllà. 

Si teniu una estona, aquesta setmana podeu aprofitar algun moment per passar-hi i veure les plantes i flors perquè els infants les vegin. I si de camí a casa o quan us vingui de gust, voleu aprofitar per regar-les potser amb l’aigua sobrera de les ampolles dels infants, segur que elles us ho agrairan. Aquests escocells són petits jardins que ens recorden que qualsevol racó pot acollir i atraure vida, alhora que fan de la ciutat un espai més saludable.