Ja sabeu quina se’n prepara pel diumenge 15 de maig? Arriba la primera Kidical Mass a Barcelona i es farà al nostre barri!

El Drac de Foc i la Dragona Atzavara van veure aquest trosset de vídeo i van al·lucinar. Ens van dir que una moguda com aquesta no se la volien perdre!

Així que volem fer una crida a les famílies d’Entença que tinguin bicicletes de càrrega o remolcs i que vulguin anar a la Kidical Mass el diumenge 15. Si penseu que teniu espai per portar el cap del Drac o la Dragona, escriviu a capgrossaires-escola-entenca@googlegroups.com i organitzarem la sortida del bestiari.  No deixem el Drac i la Dragona fora de la festa! 

La Kidical Mass és una bicicletada infantil reivindicativa per demanar més infraestructura ciciclista, segura, inclusiva i apta per als infants,  i entorns escolars més saludables i amb menys cotxes.

El punt de trobada serà al Parc Joan Miró, a la plaça Dona i Ocell, a les 11:30h. del matí. Des d’allà es farà un recorregut circular en bicicleta per l’Esquerra de l’Eixample, a l’estil Bicibús. Bicis, patins, patinets, caminar, música i festa, tot hi serà benvingut.

A més, durant tot el dia hi haurà activitats per a la canalla a la mateixa Pl. Dona i Ocell (circuit de bicis, taller de construir alforges, etc) i un concert davant la biblioteca quan hagi acabat la Kidical Mass.

Trobareu tota la programació aquí: https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2022/04/29083014/22_MOUREELPARC_programaWEB.pdf