Del carrer d’Entença… al món! El tall de carrer d’aquest divendres 6 maig s’uneix a la campanya #StreetsForKids, promoguda per diverses ONGs europees i que també té l’objectiu de promoure carrers escolars segurs i amb aire net. Aquest divendres diverses ciutats d’Europa sortiran al carrer per reclamar millors entorns escolars.

Al nostre tall podrem passar l’estona gaudint d’una representació artística col·lectiva de música i contes que van preparar algunes famílies de Xirinacs per Sant Jordi i que s’han animat a repetir. També hi haurà un racó artístic per pintar i alguna sorpresa més! 

Hi podrien haver algunes càmeres gravant les activitats i l’ambient. Serien d’una productora audiovisual que està preparant un documental del Bicibús i algunes activitats reivindicatives relacionades. Com sempre, agafarien plans generals que no permetessin identificar els infants i, potser, farien alguna pregunta als infants davant de càmera (només si la família i l’infant ho autoritzés).

Fins divendres!