És un volcà en erupció? És el cel que ens cau damunt del cap. No, són les Band Tukades! 

Divendres 6 de maig, la gent de les escoles Xirinacs i Entença vam tornar a participar revoltadament dels talls de la Revolta escolar. I va ser sonat. A banda de moltes altres activitats que s’hi van fer, hi va actuar la batucada conjunta d’Entença i Mallorca. 

Al primer repic de les Band Tukades, la Dragona Atzavara i el Drac de Foc (amb cos!) van arrencar a ballar. I ja no van parar. Sí, el ball dragoner va ser una mica circular i, sí, cada vegada es va anar estrenyent més, però la cosa va ser contundent, revoltada i fantàstica, i s’ha de repetir! El final de curs s’acosta!

La Dragona Atzavara i el Drac de Foc, tocats per la batucada.

El que sabem segur és que aquest diumenge dia 15 ja volen tornar a treure el cap (mai tan ben dit) a la Kidical Mass. Els hi acompanyem? 

I recordeu que si teniu ganes de practicar una mica la cirurgia estètica de dracs i participar en la logística dragonera en general, només heu d’enviar un correu a la Comissió Capgrossaire: capgrossaires-escola-entenca@googlegroups.com.

I si voleu formar part de la futura Batucada d’Entença, us podeu unir directament al següent grup de WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/Et9AVa4Wh77IKyNOy6HUDf