Aquest diumenge 15 de maig se celebrarà la primera Kidical Mass a Barcelona, la bicicletada infantil reivindicativa per demanar entorns saludables, segurs i ciclables.

El punt de trobada serà al Parc Joan Miró, a la Plaça Dona i Ocell, a les 11:30 h del matí. Des d’allà, es farà un recorregut circular en bicicleta pel centre de la ciutat, apte per a la canalla i amb música i animació. 

https://img.beteve.cat/wp-content/uploads/2022/05/kidical-mass-barcelona-recorregut-mapa-090522-1-1024x576.jpg

Durant tot el matí, hi haurà activitats familiars al Parc Joan Miró en el marc del Programa Vine a moure el parc, com ara un circuit d’habilitats en bicicleta, un taller d’alforges de cartró o un concert a l’arbreda, entre d’altres. El programa sencer es pot consultar aquí.

Per participar en la Kidical Mass no cal inscripció prèvia, tot i que es recomana entrar al canal de Telegram https://t.me/+hMQK_iOQ6IVhZTM0. És una trobada oberta a tothom i s’hi pot venir en bicicleta, patins o en qualsevol altra forma de mobilitat activa. Durant el trajecte, es realitzaran algunes parades perquè els participants es tornin a agrupar i puguin seguir amb la marxa. 

Reserveu-vos el dia per venir a pedalar per uns entorns urbans més saludables i segurs! 

El Bicibús Eixample, iniciat per l’AFA Xirinacs i l’AFI Entença, és un dels principals promotors de l’organització de la Kidical Mass. Segur que hi veureu famílies de l’escola amb les armilles grogues de l’equip organitzador! 

Tota la informació a www.kidicalmass.cat

#KidicalCAT