Aquest passat diumenge el Drac de Foc va sortir a recórrer els carrers del barri sobre rodes per reivindicar una ciutat amb menys fums de cotxes i més bicicletes. 

Famílies de l’escola el van acompanyar i entre la multitud de canalla en bicis, patinets o patins, tots junts, van poder cridar “anar en bici a l’escola, això sí que mola!”.  

A més a més del Drac de Foc, vam ser 2️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ persones pedalant 🚲 pels carrers de Barcelona per reclamar entorns més segurs i saludables per als infants. La nostra veu cada dia se sent més fort 📣. Hem sigut portada de diari 📰, hem sortit a la tv 📺 i la ràdio 📻, i volem que l’esperit de la Kidical Mass contagiï a tothom.  

Aquest  vídeo és la millor manera de compartir l’esperit de la festa, feu-lo córrer!

El Bicibús Eixample, del qual forma part l’AFI Entença, ha impulsat el manifest conjunt del Moviment Bicibús Catalunya, que es va llegir al final de la Kidical Mass. 

El Moviment Bicibús Catalunya aposta per un model de mobilitat que potencia l’autonomia, el benestar i la salut dels infants tot aportant, alhora, solucions sostenibles i de millora de l’entorn urbà. Aquí podeu llegir el manifest.