Famílies, no podem estar més contentes a la Comissió de Jardineria… quina festassa la del passat divendres i quina emoció haver compartit amb vosaltres i amb els infants tantes propostes que fan de l’escola un espai amb més vida i més color.

Ens emociona veure com us arremangueu per participar de la plantada als tres escocells, ara farcits de romaní i espígol; escoltar-vos parlar sobre llavors i flors mentre us embruteu les mans de terra i fang per fer les boles de llavors que qui sap quan germinaran; ajudar-vos a triar quines plantes posem aquí o allà al jardí vertical que transforma la grisa reixa en un muret, ara carregat de verd. A més, us heu entregat ben bé a la causa i heu portat més plantes i plantetes de les que mai haguéssim somniat i això fa adonar-nos que tothom en aquesta comunitat sap que és important que els infants s’envoltin de natura, tant com això sigui possible.

Gràcies al vostre entusiasme podrem omplir encara més els racons del pati amb les vostres donacions, flors i plantes que podreu veure créixer cada dia. 

Un cop més, volem reconèixer plegades la vostra implicació, les ganes que heu posat en cada proposta en la qual heu participat i també alegrar-nos juntes per haver fet possible que la primavera arribi rotunda i plena de verd a la nostra escola. Visca la primavera i visca la comunitat Entença!

Proposta “boles de llavors”
Proposta “jardí vertical”
Proposta “escocells”

Donació de plantes