La línia de Sant Antoni i la línia de Letamendi, que tenen com a destí del recorregut l’escola Xirinacs i Entença, tancaran el curs 2021-2022 amb tres dies seguits de bicibús.

Amb l’arribada de final de curs, els dies de bicibús augmentaran. Després de 9 mesos d’anar en bici a l’escola en grup i reclamar una infraestructura ciclista més segura i inclusiva, no s’han vist gaires canvis. Així és que es tancarà el curs augmentant la freqüència del bicibús per reivindicar que, tot i els bons reconeixements que s’han obtingut durant l’any, no s’ha vist cap acció que millori les vies ciclistes.

Els propers dies de bicibús seran: 

  • Divendres, 17 de juny
  • Dilluns, 20 de juny
  • Dimarts, 21 de juny
  • Dimecres, 22 de juny

Cada dia el bicibús sortirà a l’hora de sempre (8:25h Pl Conxa Pérez i 8:30h Pl Letamendi) i farà el recorregut habitual.

Imatge del Bicibús del 2 juny, amb el trofeu del Dia Mundial de la Bicicleta

D’altra banda, el passat 3 de juny, el Bicibús Eixample, impulsat per l’AFI Xirinacs i l’AFI Entença, va ser seleccionat com una de les millors iniciatives del món en la promoció de la bicicleta entre els infants en motiu del Dia Mundial de la Bicicleta.

Notícies relacionades: