Famílies! No ho sembla, però ja fa un any que som aquí establertes a la Model, hem recuperat tant les entrades i sortides dintre l’escola com les festes i podem tornar a fer comunitat.

Ara que comencen a fer-nos nostra l’escola, fem saber a tota la comunitat que podrem disposar de dos espais: Mousiké i Gimnàs, de 19h a 21h, de dilluns a divendres.

Si esteu interessades en aquests espais oberts a tota la comunitat, ens podeu fer arribar un mail a l’AFI (afiescolaentenca@gmail.com) amb una petita explicació de la vostra necessitat, dient en quin horari i dia us seria útil.

Només us demanem que sigui un espai per a les adultes dels infants de l’Escola Entença, per desenvolupar activitats que tinguin una repercussió cap a la nostra escola i que respectem i cuidem els espais.

Ens podeu enviar les vostres peticions fins al 30 de setembre i les gestionarem perquè pugueu començar a gaudir-ne a partir de l’octubre. Actualment, ja pot gaudir-ne la nostra Coral, a la sala Mousiké, els dilluns a les 19h. I estrenarem Batucada els dimecres a les 19.30h, també a la Mousiké.

Durant el curs podreu sol·licitar aquests espais de forma puntual per a fer reunions de delegades, comissions, grups de treball, etc.

Us hi esperem!

La Junta