Benvolgudes famílies!

Ara que el curs està en marxa i l’adaptació avança ‘viento en popa’, aprofitem per explicar-vos que … tenim places lliures a moltes activitats! Conjunt instrumental 1er-2n, Capoeira, Circ 3er-4t, Teatre 1er-2n Escacs, Piscina Primària, Expressió Creativa en Família, Psicomotricitat Infantil3, Sensibilització Musical Infantil…

Les inscripcions a les Extraescolars estan obertes a l’Afagest des del dia 1 fins al 25 de cada mes! Aquí podeu trobar informació actualitzada sobre el nombre de places disponibles a cada activitat. I si l’activitat que us interessa està plena, podeu apuntar-vos en llista d’espera i l’aplicatiu us avisarà quan hi hagi una plaça lliure per poder formalitzar la inscripció!

Aprofitem per deixar-vos a mà el dossier informatiu de les Extraescolars 22-23, la normativa i una guia per resoldre les dubtes més freqüents!