Com ja sabeu, divendres 28, a l’escola, celebrarem la castanyada. I, com ja és habitual, qui les torra, les castanyes? Exacte, la Dragona Atzavara, el Drac de Foc i les Flametes: el bestiari d’Entença que, després d’unes llargues vacances, tornarà a fer acte de presència a la festa de tardor de l’escola.

Des de la Comissió Capgrossaire també us avancem que no cal que us tragueu la moneda menuda de les butxaques per poder córrer més lleugers cap a la festa. Per només un euro podreu comprar el còmic autobiogràfic del primer capgròs de l’escola, el que va sortir durant Sant Jordi 2021.

Famílies (especialment les noves de P3), ja tenim aquí “L’esperadíssim ball del Drac de Foc”, en paper, per a tothom (mantingueu-lo lluny de les Flametes)! 

En versió digital també el podeu repescar aquí. I, si ja en sou més que fans, podeu veure el booktràiler al blog de l’AFI, secció Capgrossaire.

Vet aquí un parell d’imatges de la festa del curs passat per anar fent boca…

Per sumar-vos al frenesí festiu (que ens falten mans i peus), només heu d’escriure a la Comissió Capgrossaire: capgrossaires-escola-entenca@googlegroups.com