Dimecres passat, el 26 d’octubre, es van reprendre les sessions del club de lectura “Llibre Obert”. Hi van participar 8 infants d’escoles i edats diverses. El llibre que van comentar plegats va ser El meu gat és molt bèstia, de Gilles Bachelet, traduït per Teresa Duran. 

Les trobades es tornen a fer a la sala de la secció infantil de la biblioteca de l’Esquerra de l’Eixample Agustí Centelles, de 17.15h a 18.15h. I enguany el club té una nova conductora: la Laura Calvo, que va acabar la sessió de dimecres passat molt engrescada amb les ganes de participar de tothom i il·lusionada per la sessió del mes que ve.

En aquesta pròxima ocasió hi comentaran el llibre Els capibares i es farà dimecres 30 de novembre

Guardeu-vos la data, que encara hi ha places lliures!

Per a més informació cliqueu aquí.

Aquestes sessions formen part del club de lectura “Llibre Obert”, impulsat per l’AFA Xirinacs, l’AFI Entença i l’Obrador d’històries, amb la col·laboració de la biblioteca Agustí Centelles. El club està dirigit a primers lectors, és a dir, infants que comencen a endinsar-se en el món de la lectura per compte propi, independentment de l’edat. Vol ser un espai on puguin compartir el gust per llegir, les sensacions que els provoquen les històries i la curiositat que se’ls desperta.