Tens una marca de roba o complements, per exemple? Ets dissenyadora de joies o sabates? Tens una botiga amb productes locals i sostenibles? Vens serveis de fotografia o fas tallers i vols que la comunitat et conegui?

Si la resposta és SÍ i t’agradaria participar en el Mercat de Nadal que estem preparant a l’escola, envia’ns un email a comissio-festes-entenca@googlegroups.com abans del 20 de novembre i t’expliquem com et pots apuntar.

CREIEM EN L’ECONOMIA CIRCULAR

CREIEM EN EL COMERÇ DE PROXIMITAT

La Comissió de Festes està preparant el Mercat de Nadal de l’Escola Entença pel proper divendres 16 de desembre, de 17 a 20:30h, aproximadament.

Com us hem dit, es busquen persones artesanes i dissenyadores, amb negocis locals, que elaborin, per exemple, roba o complements, entre altres coses. Es muntarà una paradeta i, així, la resta de comunitat les podrem conèixer i aprofitar per fer algunes compres nadalenques! 

Una altra manera de consumir molt més respectuosa és possible. Fomentem, entre totes, el comerç de proximitat, l’economia circular i la sostenibilitat.