Benvolgudes famílies!

Desembre és un mes per plantejar-se nous reptes de cara a l’any vinent. Potser teniu ganes d’aprendre noves habilitats? Gaudir de nous espais de joc? Extraescolars us ofereix un ventall d’oportunitats! Hi ha places lliures a moltes activitats!!

Cos en Moviment, Conjunt instrumental 1er-2n, Capoeira, Ciències, Circ 1er-2n, Teatre 1er-2n, Piscina Primària (Grup Dimecres), Expressió Creativa amb Família i sense, Psicomotricitat a Infantil 3 i 4, Sensibilització Musical a Infantil…

Les inscripcions a les Extraescolars estan obertes a https://escolaentenca.afagest.com/#/ des del dia 1 fins al 25 de cada mes! Aquí podeu trobar informació actualitzada sobre el nombre de places disponibles a cada activitat. I si l’activitat que us interessa està plena, podeu apuntar-vos en llista d’espera i l’aplicatiu us avisarà quan hi hagi una plaça lliure per poder formalitzar la inscripció!

Aprofitem per recordar-vos que abans d’iniciar-se les activitats, els infants disposen de 15 minuts per menjar alguna cosa per agafar forces i desenvolupar l’activitat! Un plàtan, un grapat de fruits secs, unes mandarines, un entrepanet… Quelcom que sigui nutritiu i fàcil de menjar per no entorpir l’inici de les activitats!!

HORARI EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL

HORARI EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ PRIMÀRIA