La Comissió Audiovisual és la oficialitat de la comissió audiovisual pirata, clandestina i totalment il-legal que va sortir del no res per realitzar vídeos sobre la comunitat Entença.

Hi ha de tot: resum de festes de fi de curs, vídeos amb la metodologia o el dia a día de l’escola, enregistraments de les interessants xerrades impulsades per l’AFI o fins i tot vídeos de quan ens manifestem al carrer per lluitar pel futur dels nostres fills.

No som Steven Spielberg, ni Lars Von Trier ni tan sols Isabel Coixet, però li posem ganes. Nosaltres grabem i vosaltres poseu la màgia.

Vols formar-ne part o contactar amb nosaltres? Ho podeu fer amb el formulari de contacte o directament per correu electrònic: comissio-audiovisual-entenca@googlegroups.com

1 + 15 =

Ester Gil – Guia turística

L'Ester és guia de Catalunya i li encanta explicar històries sobre Barcelona. Fa més de 15 anys que es dedica al turisme i la crisi del coronavirus li ha servit per reinventar-se. Fa visites adaptades a adultes i infants, tant per als que som d'aquí com de fora, per...

X