COMISSIÓ MENJADOR, ACOLLIDES I CASAL

Agustina, Anna, Ester, Camila, Dayte, Erika, Helena, Laia i Xenia

La Comissió de Menjador, Acollides i Casal es la comissió de l’AFI que s’ocupa de contractar i fer el seguiment de la gestió d’aquests tres serveis. Atesa la importància que donem a aquests tres espais (l’interlectiu del migdia, el d’acollides d’abans i després de les hores lectives i el del casal d’estiu), els gestionem de manera directa com a Associació, és a dir, contractant l’empresa de monitoratge que, al seu torn, subcontracta l’empresa de càtering, en lloc d’optar perquè se’ns adjudiqui una empresa gestora per concurs públic.

També és per aquest motiu que hi ha una comissió d’escola de menjador, per tractar tot allò que fa referència a l’espai de migdia. Aquesta comissió està liderada per l’Equip Directiu i formada per representants de l’AFI (vocals de la Comissió de Menjador, Acollides i Casal i de la Junta), una representació de famílies al Consell Escolar i les empreses contractades per la prestació del servei. L’objectiu de tots plegats és assegurar la coherència en tots els moments que els infants passen a l’escola.

El menú que oferim és un catèring amb un percentatge elevat d’aliments ecològics i de proximitat facilitat per Roca González, i l’equip de monitoratge que acompanya els infants al migdia (l’espai interlectiu que va des de les 12.30h a les 15h), en els moments d’acollida de tarda i de matí i durant el casal d’estiu és de CET10.

Actualment, per les circumstàncies excepcionals que vivim, les famílies no es poden quedar a dinar a l’escola. Així, doncs, l’eina del qüestionari que trobareu més avall, la posposem fins que les famílies puguem tornar a dinar amb els infants a l’espai migdia.

T’has quedat a dinar a l’escola? La teva opinió és molt important!

Si t’has quedat a dinar i tens ganes de fer-nos arribar els teus comentaris sobre el càtering, l’acompanyament, la neteja, etc., t’agrairem molt que dediquis 5 minuts a contestar aquest qüestionari. La teva opinió és molt important per la comissió. Entre totes construïm un espai migdia millor per als nostres infants.

2 + 11 =

NOTÍCIES DE LA COMISSIÓ