QUI SOM?

Som totes les famílies dels infants de l’escola que, com ells, hem iniciat un nou projecte vital que va molt més enllà de l’escolarització dels nostres fills i filles.

L’AFI ha de ser un espai de convivència i creixement, que permeti millorar la comunitat que fa escola i el seu entorn, i ajudar a crèixer de manera harmoniosa a totes les persones vinculades amb l’Escola Entença.

QUÈ FEM?

A través de l’Associació, contribuïm a la consolidació del projecte pedagògic de l’escola, i a més,  treballem per l’enfortiment de tota comunitat, intentant que cada persona des del seu lloc trobi la seva manera de participar.

Gestionem el menjador, les acollides i el casal; les activitats extraescolars durant l’etapa infantil en coherència amb el projecte educatiu del centre i oferim xerrades, tallers i sessions a partir de les necessitats detectades per les famílies.

COM HO FEM?

Com a element imprescindible de la comunitat de l’Escola Entença, la nostra AFI s’organitza en quatre espais diferenciats, però molt connectats:

L’Assemblea com a espai de debat i decisió, la Coordinadora com a espai de deliberació i coordinació, les Comissions com a espais d’execució i la Junta com a espai de gestió, coordinació i lideratge.

L’ASSEMBLEA

Es la reunió de totes les famílies associades a l’AFI i es l’òrgan on es prenen les decisions de manera vinculant.

http://www.afientenca.com/wp-content/uploads/2019/07/afilogo2.jpgEs convoquen trimestralment i hi poden participar totes les famílies de l’Escola, però només tenen dret a vot les famílies associades.

Les famílies associades que no assisteixin a l’Assemblea poden delegar el seu vot.

http://www.afientenca.com/wp-content/uploads/2019/07/firma.jpg

LA JUNTA

És l’òrgan que es va d’haver de crear per inscriure l’AFI al Registre d’Associacions l’any 2016. És una junta simbòlica que no té cap poder de decisió.

Només exerceix un paper representatiu davant instàncies oficials una vegada ha estat autoritzat per l’Assemblea per exercir-ho (signatura de contractes, per exemple).

El seu programa es pot llegir aquí.

http://www.afientenca.com/wp-content/uploads/2019/07/avion.jpgjuntaafiescolaentenca@googlegroups.com

LA COORDINADORA

La Coordinadora es l’encarregada de fer seguiment i resoldre les qüestions del dia a dia en relació a l’operativa de cadascuna de les comissions i de l’AFI en general.

Està formada pels vocals de cada comissió existent a l’AFI i membres ‘alliberats’ per a les feines administratives de l’AFI (que no formen part de cap comissió).

No és un òrgan de decisió de qüestions importants però avala les decisions que fa cadascuna de les comissions i les coordina entre si.

http://www.afientenca.com/wp-content/uploads/2019/07/avion.jpgcoordinadora-i-vocals-comissions-afi-escola-entenca@googlegroups.com

X