QUI SOM?

L’AFI és l’Associació de Famílies dels Infants de l’Escola Entença. És un espai on totes les famílies, sòcies o no, podem participar i contribuir a la consolidació del projecte pedagògic de l’escola i a l’enfortiment de tota la comunitat.

QUÈ FEM?

Gestionem el menjador, les acollides i el casal; organitzem les activitats extraescolars en coherència amb el projecte educatiu del centre i oferim diverses activitats a la comunitat com ara xerrades i tallers a partir de les necessitats detectades per les famílies.

Dinamitzem festes per a la comunitat, amb la participació del nostre capgròs i fem l’enregistrament audiovisual de totes aquestes activitats.

Treballem per millorar l’entorn escolar amb les nostres comissions de jardineria i manteniment. A la vegada, reivindiquem escola pública de qualitat mentre lluitem per trobar el nostre lloc al barri.

PER QUÈ HO FEM?

Creiem que l’AFI ha de ser un espai de convivència i creixement, que permeti millorar la comunitat que fa escola i el seu entorn, i ajudar a créixer de manera harmoniosa totes les persones vinculades amb l’Escola Entença. Som famílies dels infants de l’escola que, com ells, hem iniciat un nou projecte vital que va molt més enllà de l’escolarització dels nostres fills i filles.

Com ho fem?

La nostra AFI s’organitza en quatre espais diferenciats, però connectats:

L’Assemblea com a espai de debat i decisió de totes les sòcies de l’AFI.

Les Comissions estan formades per famílies voluntàries (sòcies o no) i són els espais d’execució que s’ocupen d’àmbits específics de participació a dins l’AFI.

La Junta està formada per un equip de persones escollit pels socis en Assemblea i és un espai de gestió, coordinació i lideratge.

La Coordinadora és un espai de coordinació format per la junta i una vocal de cada comissió.

PER QUÈ SUMAR-S’HI?

Unint-vos a l’AFI contribuïu a fer que la comunitat de l’Escola Entença creixi, es faci més forta i la convivència entre tots els membres de la comunitat sigui enriquidora i harmoniosa.

A més, les famílies sòcies de l’AFI gaudeixen de descomptes en les activitats extraescolars i en les xerrades i tallers organitzats per l’AFI.

D’altra banda, només les famílies associades a l’AFI tenen dret a votar sobre els temes que es debaten en les assemblees.

DOCUMENTS